Rruga "Nëna Terezë", Fushë Kosovë  |  ✆ 044 232 400/044 262 141  |  ✉ beharidyer@gmail.com

Një përshkrim i shkurtër rreth kompanisë “Behari”

behari

Profili i kompanisë

Kompania “BEHARI” aktivitetin e saj e ka filluar në vitin 1999. Fillimisht si një kompani e vogël me një shtrirje të kufizuar të tregut dhe një numër të vogël të produkteve. Kompania tashmë ka shtrirje në tërë territorin e Republikës së Kosovës dhe me një gamë të gjerë të produkteve.

Kompania “Behari” aktualisht ofron këto produkte: Dyer garazhe, dyer alumini, dyer të dhomave, të blinduara, laminat, dyer senzorike, rampa automatike, motorra rreshqites dhe krahror per dyer oborri, si dhe shumë produkte të tjera.

Vizioni & Misioni

Kompani lider në Kosovë për ofrimin e e produkteve të dyerve!

Ne synojmë cilësinë e kombinuar me dizajne të reja dhe shërbime të plota në funksion të kënaqshmerisë së klientëve. Ne jemi të angazhuar në ofrimin e  produkteve dhe shërbimeve që ofrojnë siguri, komoditet, lehtësi në përdorim dhe mirëmbajtje, njëkohesisht duke kontribuar në ruajtjen e ambientit”.

Vlerat

Si lojtar i vërtet në tregun kosovar kompania “Behari” përmes punonjësve dhe stafit të saj respekton dhe vlerëson: nevojat, dëshirat dhe preferencat e secilit klient, pa dallim.