Rruga "Nëna Terezë", Fushë Kosovë  |  ✆ 044 232 400/044 262 141  |  ✉ beharidyer@gmail.com

Dyer për dhoma nga druri masiv: D6019

-Dyer të brendshme nga druri masiv. Dimensioni 90×200, 80x200cm, 70×200, 90×245 etj.

-Gjerësia e kornizës 12-30cm.

-Dera dhe korniza janë nga druri masiv i trashësisë 4cm.

-Dera dhe korniza janë të ngjyrosura 5-6 herë.

-Ngjyra dhe dizajne të llojllojshme. Mundësia e hapjes nga ana e majtë dhe e djathë.

-Elementet përcjellëse: menteshat (varëset), cilindri me qelës, dorëzat për hapje dhe bulonat për montim.

-Certifikatat e kaluara: ISO9001:2000 / GB17565-1998 / CNACL / CSM.