Rruga "Nëna Terezë", Fushë Kosovë  |  ✆ 044 232 400/044 262 141  |  ✉ beharidyer@gmail.com

Dyer për dhoma: F9104

-Dyer të brendshme – dimensionet: 90×200, 80x200cm, 70×200, 90×245 etj. Gjerësia e kornizës 10-30cm.

-Korniza e derës e punuar nga druri masiv kurse dera pjesa më e madhe nga druri por e veshur me panella 8mm.

-Dera dhe korniza janë të mbështjellura nga folia çka e bënë derën e rezistueshme nga lagështia dhe gërvishtjet e lehta. Për çdo model dere ekziston modeli i barasvlershëm por me xham. Ngjyra dhe dizajne të llojllojshme.

-Modele dhe ngjyra të ndryshme. Mundësia e hapjes nga ana e majtë dhe e djathë.

-Elementet përcjellëse: menteshat (varëset), cilindri me çelës, dorëzat për hapje dhe bulonat për montim.

-Certifikatat e kaluara: ISO9001:2000 / GB17565-1998 / CNACL / CSM.

 
Category: