Pikat e shitjes

Produktet

Kush jemi ne?

Ndërmarrja "BEHARI" është themeluar në shtator të vitit 1999. Në fillim funksiononte si një depo e vogël në Sllatinë, afër Aeroportit kurse tash pas 10 viteve përpos depos kryesore në Fushë Kosovë ka edhe 7 pika tjera të shitjes anekënd Kosovës. Si shenjë e dhjetë vjetorit të aktivitetit "BEHARI" ofron produkte të reja, si: dyer të hyrjes së sigurisë së lartë (me kartelë), dyer garazhe dhe dyer industriale, motora për dyer të oborrit dhe disa prej produkteve, si "Dyer Bakri" që për herë të parë hyjnë në tregun Kosovar.
Misioni ynë është që çdo herë konsumatori të mbetet i kënaqur me produktet që merr tek ne!

Pika tjera të shitjes

1. Prishtinë, Lagja "Kodra e Trimave", afër Pro Credit Bank.

2. Prizren, rruga për kufi.

3. Pejë, afër stacionit të trenit.

4. Gjakovë, rruga për Pejë.

5. Istog, afër vendit të quajtur "Ura e Gjakut".